21 oktober 2014

Je bent uniek!

Met onze Bijbeltijd stonden we vorige week stil bij het feit dat God de mens geschapen heeft, en niet alleen Adam en Eva, maar ons allemaal. En dat niet alleen, we zijn allemaal uniek geschapen. Om dat te benadrukken, deden de kinderen een paar kleine knutselopdrachtjes. Met inkt maakten ze (unieke!) vingerafdrukken en knipten ze sneeuwvlokken. (Ze waren vervolgens een uur vingerafdrukken aan het maken en sneeuwvlokken aan het knippen;-) Met lapjes maakten ze een zelfportret. 
3 oktober 2014

En nog eens op stap

We zijn niet altijd zoveel op stap hoor. Maar het weer lokt gewoon naar buiten ;-) En daarnaast hadden we ook heel wat te vieren in september, 2 jarige dochters! 

Een bezoek aan de dierentuin op de verjaardag van Madelief. Roos heeft een tijdje terug een spreekbeurt over het koraal gegeven, ze vond het heel leuk om zelf ook verschillende soorten koraal in het echt te zien. 

Maar ondertussen wordt er ook gewoon hard aan 'schoolse' zaken gewerkt, of dat nu thuis aan tafel, op de trap of in de auto is...


Een toetje bedenken en het recept schrijven. 
Voor de jarigen had ik naast de gewone versieringen wat persoonlijke vlaggetjes en uitnodigingen geprint van www.ikbenjarig.nl, een leuke site. 
Het Klauterwoud in Vlaardingen is een aanrader! Een groot terrein met verschillende speelplekken voor kinderen. Onze kinderen gaan er heel graag naar toe. 
Een doordeweekse ochtend. Het grootste cruiseschip ter wereld vaart op 5 minuten fietsen van ons huis voorbij, natuurlijk even kijken!Nog eens een bezoek aan het strand bij de Maasvlakte. Kwalletjes, krabbetjes (liefst geen levende, veel te eng;-) en garnaaltjes zoeken. 'We gaan een museum maken, mam', in het strand staat gekrabbeld...WELKOM.