24 juli 2014

Waterspelletjes

(P.s. Deze blog is van een paar dagen geleden. Vanwege rouw en verdriet in het land, heb ik de blog bewaard en later geplaatst met in gedachten bij mensen in rouw en verdriet, wereldwijd).

Het was (en is nog steeds) warm! Op de zo'n beetje meest warme dag, hadden we ook nog een kinderfeestje. Vanwege de hitte besloten we bij huis te blijven en daar waterspelletjes te doen. Hoewel dat meer voorbereiding vereist dan ergens heengaan, was de pret er niet minder om. 


De spelletjes komen van verschillende internet sites, vooral dit document en Pinterest waren daarbij behulpzaam. De waterspelletjes zijn te gebruiken door twee of meer teams, maar ook individueel of als gezin. Het gaat tenslotte om het plezier en de afkoeling. (Klik op de titel of het Scribd logo om het document te bekijken en/of te downloaden.)10 juli 2014

Van alles...

Een foto-verslagje van de laatste tijd...


Echt leuk die bevliegingen van kinderen, de hele winkel uitgestald toen er een vriendinnetje kwam spelen. Ze moest alweer bijna naar huis toen de winkel klaar was;-)  


En wandelen we weer met de 1-2-3 loop in de wijk. Verhalen horen op bijzondere plekken in de wijk. 


En natuurlijk een medaille!
De zomerperiode is ook opruimtijd, hier alle speldjes, bandjes en allerlei andere meidentoestanden op tafel en sorteren maar. 


Goed gedaan meid, er valt 's ochtends weer wat te kiezen....

Mamma, maak een foto!!

Oud hollandse spelletjes op de kinderboerderij en klimkunsten laten zien....


Lekker zwemmenSamen konijnenhok in elkaar zetten, dat ziet er iets gezelliger uit dan het in werkelijkheid was;-)

Zusjelief verdedigt een stuk van het hok dat zij erop wil zetten
Jaja, C diploma gehaald
En dan zijn we ook nog een weekje in Overijssel geweest, voor een conferentie van Heart Cry en aansluitend een weekje in het bos. Heerlijk! Onze oudste heeft er een blog over geschreven.