18 mei 2011

20 weken...

We zijn alweer op de helft, nog 20 weken en als alles goed gaat, wordt dan onze derde dochter geboren. Ja, ja, we verwachten opnieuw een klein meisje! Vandaag had ik een echo, en gelukkig bleek alles in orde, voor zover de kleine zich liet zien.
We kregen een grote stapel fotootjes mee, maar ze zijn niet echt duidelijk. Volgende week herkansing; omdat de baby steeds maar op haar buik bleef liggen en de placenta aan de voorkant ligt,  kon niet het hele onderzoek gedaan worden.


Een klein handje boven haar gezicht!

7 mei 2011

David & Goliath...

...dat was de titel van de musical waar Naomi vandaag in meedeed. Via een burgerinitiatief heeft iemand theatergroep De Vliegende Speeldoos uitgenodigd om met kinderen uit de wijk in één dag een fantastische musical in te studeren over David & Goliath: vertrouwen op God. Zo'n 60 kinderen deden mee. De professionals van De Vliegende Speeldoos studeerden met de kinderen tekst en liedjes in en hulptroepen (waarvan ik er één was; ik hielp de 7-8 jarige kinderen) knutselden met de kinderen de kostuums in elkaar en waren de hele tijd bij de kinderen.

Eén van de kinderen was Naomi, ze vond het prachtig. Ik twijfelde of ze het zou durven, maar wat genoot ze ervan. En ook ik heb een mooie dag beleefd! 

Kleine meid, we zijn trots op je!

2 mei 2011

Zusjes...

Twee zusjes...En zo'n 26 jaar geleden ik en m'n zusje...